ΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

ΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Μαρία Πατακού

Ολοκληρώνοντας δύο χρόνια στο Έψιλον μπορώ να πω πλέον με σιγουριά πως πρόκειται για μια οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα

Σοφία Χαντζή

Το ταξίδι μου στο Έψιλον διήρκησε 2 χρόνια. Μπορώ να πω ότι ήταν τα καλύτερα που θα μπορούσα να ζητήσω

Διαβάστε περισσότερα

Κακοπούλου Ελένη

Στα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί, γίναμε μια ομάδα μια παρέα μαθητές και καθηγητές

Διαβάστε περισσότερα

Γκαρίνου Μαρία

Τρία χρονια τώρα σε αυτό το φροντιστήριο…

Διαβάστε περισσότερα

Μενεγάτος Διονύσης

Οι γνώσεις προσφέρονται απλόχερα και το χιούμορ δεν λείπει από τις αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα

Χατζηθεοδώρου Ιάσωνας
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνας

Υπήρξα μαθητής του φροντιστηρίου για 3 χρόνια, από…

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιωτάκη Βασιλική

Η Γ΄ Λυκείου στη γλώσσα του Έλληνα μαθητή είναι συνώνυμη του άγχους και της παραφροσύνης

Διαβάστε περισσότερα

Πανταζή Άννα Μαρία

Τα τρία αυτά χρόνια στο Έψιλον πραγματικά πέρασαν τόσο γρήγορα και τόσο ευχάριστα!

Διαβάστε περισσότερα

Πλέσσα Νάσια

Η φοίτηση μου στον εκπαιδευτικό όμιλο Έψιλον αποτελεί μία από τις πιο εποικοδομητικές και χαρούμενες εμπειρίες μου.

Διαβάστε περισσότερα

Δήμητρα Ριζοπούλου

Τα φροντιστήρια Έψιλον μου χάρισαν τρεις υπέροχες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

Αρβανιτάκη Μαριάννα

Ειλικρίνεια, αληθινό ενδιαφέρον, πίστη και αφοσίωση…

Διαβάστε περισσότερα

Μουρούτσου Μαρία
Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Αθήνα

Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα…

Διαβάστε περισσότερα

Νικολακοπούλου Κωνσταντίνα

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη διαδικασία των πανελληνίων μπορώ με σιγουριά να πω…

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντοπούλου Χρυσάνθη

Γιατί η επιτυχία λένε, γράφεται με Έψιλον 

Διαβάστε περισσότερα

Παππάς Ανδρέας

Στα τρία χρονιά που ήμουν στο Έψιλον, μπορώ να πω με σιγουριά…

Διαβάστε περισσότερα

Μπασα Μαρινο

Στήριγμα στον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων υπήρξαν οι καθηγητές του φροντιστηρίου μου

 

Διαβάστε περισσότερα

Φανή Λυκουρίνα

Δεν πρόκειται απλά για ένα φροντιστήριο, αλλά για μια ομάδα εκπαιδευτικών, και κυρίως ανθρώπων

Διαβάστε περισσότερα

Βεζάκης Ανδρέας
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνα

Το φροντιστήριο Έψιλον συνέβαλε στην επιτυχία μου στις Πανελλήνιες…

Διαβάστε περισσότερα

Αλεξάκη Μικαέλα
Ναυτιλιακών Σπουδών Πειραιά

Ο Zig Ziglar κάποτε είπε πως ήδη έχουμε όλα…

Διαβάστε περισσότερα

Τσακαλάκης Κωνσταντίνος
Νομικής Αθήνα

Ο Νικηφόρος Βρεττάκος ισχυριζόταν πως η συνείδηση…

Διαβάστε περισσότερα

Αεράκη Έλενα
Χημικών Μηχανικών Αθήνας

Τα φροντιστήρια Έψιλον αποτέλεσαν ένα μεγάλο…

Διαβάστε περισσότερα

Χαραλαμπίδη Αντωνία
Χημικών Μηχανικών Αθήνας

… Και όταν το διάβασμα χτυπάει “κόκκινο”, όταν η πίεση…

Διαβάστε περισσότερα

Θεοδωρόπουλος Βασίλης
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνα

Στα Φροντιστήρια Έψιλον συνεργάστηκα με πολύ καλούς…

Διαβάστε περισσότερα

Θεοδωράκης Μάρκος
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ονομάζομαι Μάρκος Θεοδωράκης και βρίσκομαι στο…

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Πατακού

Ολοκληρώνοντας δύο χρόνια στο Έψιλον μπορώ να πω πλέον με σιγουριά πως πρόκειται για μια οικογένεια. Οι καθηγητές μάς αγκάλιασαν απά την πρώτη στιγμή και παρέμειναν δίπλα μας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της πορείας μας στις Πανελλήνιες. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και οι ίδιοι έδωσαν το 100% του εαυτού τους για να πετύχουμε. Πέρα απο τη δουλειά που κάναμε μαζί, μάς παρείχαν απεριόριστη ψυχολογική υποστήριξη, κάτι το οποίο χρειάζεται κάθε παιδί που δίνει Πανελλήνιες. Οι σχέσεις μας δεν ήταν οι τυπικές καθηγητή-μαθητή, αλλά χαρακτηρίζονταν από πολλή οικειότητα και αγάπη. Ήταν δύο πολύ όμορφα χρόνια και χαίρομαι πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρωπους και που συνεργάστηκα μαζί τους!

 

Σοφία Χαντζή

Το ταξίδι μου στο Έψιλον διήρκησε 2 χρόνια. Μπορώ να πω ότι ήταν τα καλύτερα που θα μπορούσα να ζητήσω. Οι καθηγητές ήταν τόσο δεμένοι με τους μαθητές, χτίζοντας μια σχέση που δύσκολα συναντάει κανείς σε φροντηστηριο. Όλοι οι καθηγητές ήταν διατεθειμένοι να μάς βοηθήσουν, όποτε τους χρειαζόμασταν. Δύσκολα θα ξεχάσω τα γέλια, τις χαρές, τα πειράγματα, τις εκδηλώσεις, όλα αυτά που δημιούργησαν αυτές τις τόσο υπέροχες αναμνήσεις που είχα την τύχη να αποκτήσω. Η Γ΄ Λυκείου στο Έψιλον, μια τόσο κρίσιμη χρονιά, ήταν για εμένα αξέχαστη . Παρά το άγχος και την πίεση, οι καθηγητές ήταν δίπλα μας και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να πετύχουμε. Και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για αυτό. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που έμειναν κοντά μας, πίστεψαν σε εμάς και μάς στήριξαν μέχρι και την τελευταία μέρα. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως η επιτυχία...γράφεται με ΕΨΙΛΟΝ!!

Κακοπούλου Ελένη

Στα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί, γίναμε μια ομάδα μια παρέα μαθητές και καθηγητές. Μοιραστήκαμε τις αγωνίες και τις ανησυχίες μας και οι καθηγητές μας ήταν πάντα εκεί για να μάς στηρίξουν. Ήταν τρία χρόνια γεμάτα γνώση - τόσο μαθησιακή αλλά και γνώση για τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα γέλια που κάναμε και τις ωραίες συζητήσεις μας. Ευχαριστώ ολόψυχα για αυτήν την εμπειρία. Θα μου λείψετε όλοι!

Γκαρίνου Μαρία

Τρία χρόνια τώρα σε αυτό το φροντιστήριο... Έχω πολλά να θυμάμαι. Οι καθηγητές απλώς υπέροχοι. Ήταν οι οδηγοί μου σε κάθε μου βήμα. Μαζί τους αντιμετώπισα και τις χαρούμενες αλλά και τις αγχώδεις καταστάσεις. Πέρασα τρία αξέχαστα μαθητικά χρόνια με πολύ γέλιο, αυτό άλλωστε ήταν η κινητήριος δύναμη μας για να πετύχουμε. Δεν θα ξεχάσω τα διαλείμματα γεμάτα γέλιο, τις ενημερώσεις στις όποιες οι καθηγητές μας πάντα μάς προέτρεπαν να προσπαθούμε ακόμη κι αν κάτι πήγαινε στραβά, τα διαγωνίσματα που πολλές φορές λέγαμε γιατί υπάρχουν αλλά αυτά ήταν που μας βοήθησαν για να επιτύχουμε, τα καλοκαιρινά μαθήματα, τους στολισμούς των Χριστουγέννων, τα διαδικτυακά μαθήματα που από μόνα τους ήταν δύσκολα αλλά με την καθημερινή "συνάντηση", ομιλία και καθοδήγηση από τους δασκάλους μας ήταν και αυτά οργανωμένα. Δεν μάς άφησαν λεπτό. Πάντα μάς συμβούλευαν και ήταν δίπλα μας .  Όταν δεν νιώθαμε σίγουροι για κάποιο μάθημα μας βοηθούσαν με επιπλέον διαγωνίσματα, ασκήσεις και μας έλεγαν ότι όλα θα πάνε καλά αρκεί να το πιστέψουμε οι ίδιοι !  Όλους τους καθηγητές τους αγαπώ πολύ ,άσχετα με το αν δεν συνέχισα με κάποιους από την θετική κατεύθυνση επειδή διάλεξα την θεωρητική. Τους ευχαριστώ όλους πολύ. Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ αυτά τα 3 χρόνια. Πιστεύω ότι σε αυτό το φροντιστήριο έμαθα πολλά ,σημαντικά πράγματα και πέρα από τα μαθήματα. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και εκπληρώνουν το έργο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας αγαπώ όλους και θα μου λείψετε πολυυύ όλοιιιιιι   Γιατί η επιτυχία γράφεται με ΕΨΙΛΟΝ. #𝒆ρ𝕤𝕚ℓ𝐨𝔫 #𝓔𝓹𝓼𝓲𝓵𝓸𝓷𝓽𝓮𝓪𝓶 #𝓔𝓹𝓼𝓲𝓵𝓸𝓷𝓹𝓪𝓲𝓭𝓪𝓴𝓲 #𝓛𝓸𝓿𝓮𝔂𝓸𝓾𝓪𝓵𝓵

Μενεγάτος Διονύσης

Οι γνώσεις προσφέρονται απλόχερα και το χιούμορ δεν λείπει από τις αίθουσες. Οι καθηγητές πάντα πρόθυμοι να λύσουν την οποιαδήποτε απορία, ακόμα και σε ώρες εκτός του προγράμματος. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου για την στήριξη και τον κόπο που κατέβαλαν για να μεταδώσουν τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε η καλή σταδιοδρομία να θεωρείται πια μονόδρομος!

Χατζηθεοδώρου Ιάσωνας
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνας

Υπήρξα μαθητής του φροντιστηρίου για 3 χρόνια, από την Α' μέχρι και την Γ' Λυκείου, στην διάρκεια των οποίων εκτίμησα ιδιαίτερα την αποτελεσματικότητα και την οργάνωσή του. Η αποτελεσματικότητά του συνίσταται στον τρόπο διδασκαλίας, ο οποίος προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε τμήματος, αλλά και στις ανάγκες του κάθε μαθητή, αντιμετωπίζοντας έτσι άμεσα οποιεσδήποτε ελλείψεις παρατηρηθούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Όσον αφορά στην οργάνωση, υπάρχει πάντα ένα σαφές πρόγραμμα που καλύπτει το έτος, ώστε ο κάθε μαθητής να μπορεί να προγραμματίζει κατάλληλα το διάβασμά του. Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι του φροντιστηρίου αποτελούν τα διαγωνίσματα, τα οποία έχουν τη μορφή των εξετάσεων, αλλά και το επίπεδο δυσκολίας τους, προετοιμάζοντας έτσι σε πραγματικές συνθήκες τους μαθητές. Το κυριότερο όμως που μας προσέφερε το φροντιστήριο, ήταν οι ίδιοι οι καθηγητές του, οι οποίοι μας δημιούργησαν επιπλέον ενδιαφέροντα για τις επιστήμες τους και μας ενέπνευσαν όσον αφορά στην επιλογή των σχολών μας.

Παναγιωτάκη Βασιλική

Η Γ΄ Λυκείου στη γλώσσα του Έλληνα μαθητή είναι συνώνυμη του άγχους και της παραφροσύνης. Μία χρονιά από την οποία δεν έλειψαν η αδιάκοπη προσπάθεια, ο εκνευρισμός, τα δάκρυα, αλλά κυρίως τα απρόοπτα. Βρεθήκαμε όλοι κοντά στο να πιστέψουμε ότι το σύμπαν δεν μπορεί παρά να έχει συνωμοτήσει εναντίον μας στον αγώνα μας. Η αγαστή συνεργασία, όμως, με τους καθηγητές μας τόσο σε γνωστικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, μάς οδήγησε στην επίτευξη του στόχου μας.

Πανταζή Άννα Μαρία

Τα τρία αυτά χρόνια στο Έψιλον πραγματικά πέρασαν τόσο γρήγορα και τόσο ευχάριστα! Πέρα από τα παιδιά αγάπησα και αγαπώ και τους καθηγητές μου. Ο καθένας είναι τόσο ξεχωριστός και σίγουρα- πέρα από το πλαίσιο των μαθημάτων- αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα. Νιώθω γεμάτη, καθώς απέκτησα πολλές καινούριες γνώσεις και εμπειρίες , οι άνθρωποι εκεί με βοήθησαν να ωριμάσω και να αλλάξω προς το καλύτερο. Κάθε φορά που σκέφτομαι στιγμές από όλη τη χρονιά αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη (σε σημείο που μου έρχεται να κλάψω) που ήμουν σε αυτό το φροντιστήριο και σίγουρα αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στη ζωή μου. Μέσα σε αυτή την πιεστική, απαιτητική χρονιά της Γ’ Λυκείου που κάποιες μέρες ήταν πιο δύσκολες από τις υπόλοιπες, πάντα ανυπομονούσα να έρθω στο φροντιστήριο, γιατί ήξερα πως θα μου φτιάξει η διάθεση. Σε εύκολες και δύσκολες στιγμές όλοι ήταν στο πλευρό μας, όπως και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δίνοντάς μας κουράγιο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να θέτουμε υψηλούς στόχους, χωρίς ποτέ να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στις δυνάμεις μας. Στ’αλήθεια δεν μπορώ με λέξεις να περιγράψω πόσο ευτυχισμένη και τυχερή νιώθω που ήμουν μέρος αυτής της όμορφης ομάδας.  Θα μου λείψει πολύ το φροντιστήριό μας, γιατί είναι απίστευτο όπως άλλωστε και οι άνθρωποί του! 

Έψιλον, ευχαριστούμε που υπάρχεις.

Πλέσσα Νάσια

Η φοίτηση μου στον εκπαιδευτικό όμιλο Έψιλον αποτελεί μία από τις πιο εποικοδομητικές και χαρούμενες εμπειρίες μου. Εκτός από την άριστη και εξαιρετικά προσεγμένη ακαδημαϊκή προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αποκόμισα μαθήματα ζωής χάρη στους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους καθηγητές μου, τα οποία συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου τα τελευταία τρία χρόνια. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους, καθώς και για το γεγονός ότι αισθάνθηκα το πραγματικό νόημα της έννοιας της ομαδικής προσπάθειας για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου με τη βοήθεια εκείνων και των συμμαθητών μου. Μάλιστα σημαντικό ρόλο έπαιξε το ζεστό κλίμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας που επικρατούσε ανάμεσά μας καθώς, όντας δεμένοι και υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο, όχι μόνο πετύχαμε τους στόχους μας στις εξετάσεις, μα καταφέραμε να αποφοιτήσουμε έχοντας διαμορφώσει προσωπικότητες ικανές να ανταπεξέλθουν στον στίβο της ζωής. Το ευχαριστώ είναι λίγο!

Δήμητρα Ριζοπούλου

Τα φροντιστήρια Έψιλον μου χάρισαν τρεις υπέροχες χρονιές. Τρεις χρονιές γεμάτες αγάπη, γνώση και εμπειρίες. Συμπαραστάτες μας στο ταξίδι αυτό ήταν οι έμπειροι καθηγητές μας, αλλά κυρίως υπέροχοι άνθρωποι που βρίσκονταν πάντα δίπλα μας να μάς ενθαρρύνουν και να μάς ακούνε, ακόμα και εκτός του ωραρίου του μαθήματος. Πάντα πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες μας, να ακούσουν τις ανησυχίες μας και να πραγματοποιήσουν κάθε μας επιθυμία - εκδρομές στην Αίγινα και στο Μαίναλο. Αποχαιρετώ, λοιπόν, την οικογένεια του Έψιλον  με την υπόσχεση ότι δεν την ξεχνώ.

Αρβανιτάκη Μαριάννα

Ειλικρίνεια, αληθινό ενδιαφέρον, πίστη και αφοσίωση... Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας καθηγητής για μένα. Αυτά τα βρήκα στην οικογένεια του Έψιλον και μαζί της πέτυχα τους στόχους μου. Μία δεύτερη οικογένεια, που μου στάθηκε σε αυτή τη δύσκολη και ανατρεπτικά διαφορετική χρονιά και μου απέδειξε ότι πραγματικά μπορώ να βασιστώ πάνω της. Η περίσσεια υπομονή, το σθένος, η εκκούσια υπέρβαση ωραρίων και η ατέρμονη ενέργεια να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους εμάς καθημερινά, είναι μόνο λίγα από αυτά που μάς προσφέρατε. Σάς ευχαριστούμε για τα χαμόγελα που έχετε πάντα στα πρόσωπά σας και για τη στήριξη που μάς δείξατε

Μουρούτσου Μαρία

Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Αθήνας

Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα... ειδικά αυτά της τριετούς φοίτησής μου στα Φροντιστήρια Έψιλον. Από την πρώτη έως και την τρίτη λυκείου, είχα δίπλα μου τους καθηγητές των Φροντιστηρίων Έψιλον για να με συμβουλεύουν, να με υποστηρίζουν, να λύνουν κάθε μου απορία, να χαίρονται με τις επιτυχίες μου και να με ενθαρρύνουν στις αποτυχίες μου. Μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και έχοντας την κατάλληλη καθοδήγηση κατάφερα να περάσω στην σχολή της πρώτης επιλογής μου. Παράλληλα, απέκτησα ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τους συμμαθητές μου και αποκόμισα μοναδικές εμπειρίες από ένα φροντιστήριο με ενεργή συμμετοχή σε πολιτιστικά, αθλητικά και ψυχαγωγικά δρώμενα.

Νικολακοπούλου Κωνσταντίνα

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τη διαδικασία των πανελληνίων μπορώ με σιγουριά να πω ότι όλοι οι καθηγητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε στο Έψιλον μάς στάθηκαν σαν οικογένεια. Βρίσκονταν εκεί να μάς εμψυχώνουν κάθε στιγμή, προσφέροντάς μας απλόχερα όλη τους την αγάπη και πάνω απ΄ όλα κάνοντας μας να νιώθουμε σιγουριά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Νιώθω ευγνώμων που συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα. Το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι όμορφες και χαρούμενες στιγμές.

Κωνσταντοπούλου Χρυσάνθη

Γιατί η επιτυχία λένε, γράφεται με Έψιλον 

όπως και η ευτυχία, η ελευθερία, η ευγνωμοσύνη. Λέξεις που χαρακτήρισαν απόλυτα την χρονιά μου στην Γ´ Λυκείου. Λέξεις που χαρακτήρισαν και θα χαρακτηρίζουν το «Έψιλον», το οποίο δεν είναι ένα απλό, τυπικό, απρόσωπο φροντιστήριο . Είναι κάτι το ξεχωριστό γιατί το κάνουν ξεχωριστό οι άνθρωποί του. Οι άνθρωποι αυτοί που έγιναν δικοί μου, δικοί μας. Οι άνθρωποι που ήταν πάντα εκεί και μας στήριζαν, με δύο απλά λόγια, ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο. Αυτοί βέβαια δεν ήταν μόνο οι καθηγητές μας αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του φροντιστηρίου. Νιώθω τυχερή που βρέθηκα στον συγκεκριμένο χώρο με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Έχω πολλά να θυμάμαι…θερινά μαθήματα, ατελείωτες ώρες, θέατρα, εξόδους.

Σίγουρα δεν θα ξεχάσω τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας που περάσαμε στο πλάι των ανθρώπων αυτών, που ήταν από το πρώτο λεπτό δίπλα μας, δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο. Ενθαρρύνοντάς μας πως όλα θα πάνε καλά – στον βαθμό που το επέτρεπαν οι συνθήκες. Τελικά πήγαν! Και όχι γιατί περάσαμε στις σχολές που θέλαμε. Αυτό ίσως να ήταν και το λιγότερο. Τα πράγματα πήγαν καλά γιατί μέσα από όλη αυτή την προσπάθεια του ενός, των δύο, για άλλους, τριών χρόνων στο φροντιστήριο αυτό, βγήκαμε γεμάτοι. Γεμάτοι με γνώση, φιλίες και φως. Φως που εκπέμπουν οι άνθρωποι που γνώρισα, οι οποίοι μου έδωσαν το κλειδί για να πραγματοποιήσω κάτι από αυτό που θεωρώ, τώρα στα 18 μου, όνειρο.

Θα θυμάμαι για πάντα το τελευταίο μάθημα πριν κλείσουν τα φροντιστήρια για τους δύο απαιτητικούς μήνες της καραντίνας. Ήταν σαν να νιώσαμε πως θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός για να τα ξαναπούμε. Γι’ αυτό και τα γέλια μας από εκείνο το βράδυ αντηχούν ακόμη στο κτίριο. Φυσικά δεν θα ξεχάσω και την πρώτη φορά που ξαναβρεθήκαμε μετά. Η λέξη που θα χαρακτήριζε την εβδομάδα εκείνη είναι η λαχτάρα. Η λαχτάρα για να συναντήσουμε αυτούς που μπορούν να μας παρέχουν τα απαραίτητα εφόδια και έχουν τον τρόπο να μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Οι στιγμές αυτές θα μού μείνουν αξέχαστες και τις τονίζω, γιατί φανερώνουν πως οι άνθρωποι αυτοί ήταν κοντά μας όχι μόνο στις εύκολες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές.

Θα μπορούσα να γράφω ατελείωτες σελίδες για το «Έψιλον» και αυτό γιατί παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσαμε, τα όσα ζήσαμε στα δύο αυτά χρόνια, πηγάζουν από μια αλήθεια και από αυτό το ξακουστό φως. Αν θέλω να κρατήσω κάτι ακόμη από αυτή την ιδιαίτερη χρονιά είναι η φράση «Πάω για να κερδίσω και πως δεν έχω τίποτα να χάσω», στις εξετάσεις ειδικά αλλά και στη ζωή γενικότερα…

Σας ευχαριστώ, για όλα!

Παππάς Ανδρέας

Στα τρία χρονιά που ήμουν στο Έψιλον, μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι καθηγητές ήταν φιλικοί, με προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να μάς προετοιμάσουν για τις πανελλήνιες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χαίρομαι που επέλεξα το Έψιλον να με καθοδηγήσει στο δρόμο μου για το πανεπιστημίο!

Μπασα Μαρινο

Στήριγμα στον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων υπήρξαν οι καθηγητές του φροντιστηρίου μου, οι οποίοι διαθέτουν σε βάθος γνώση του αντικειμένου τους και μεριμνούν για την επιτυχία των μαθητών τους.Πράγματι, η εξονυχιστική διδασκαλία της εξεταστέας ύλης, ο ορθός προγραμματισμός της μελέτης και η αμέριστη προθυμία τους να καταστούν αρωγοί στο εκπαιδευτικό μας ταξίδι, μας εφοδίασε με αυτοπεποίθηση, η οποία ήταν εξαιρετικής σημασίας για την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Φανή Λυκουρίνα

Δεν πρόκειται απλά για ένα φροντιστήριο, αλλά για μια ομάδα εκπαιδευτικών, και κυρίως ανθρώπων, που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης δοκιμασίας. Ειδικά με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ήρθαμε όλοι μας αντιμέτωποι, αναδείχθηκε ο επαγγελματισμός, η οργάνωση και η προσαρμοστικότητα του εκπαιδευτικού προσωπικού. Σάς ευχαριστώ που με βοηθήσατε να υλοποιήσω τους στόχους μου.

Η μαθήτρια σας,

Φανή Λυκουρίνα

Βεζάκης Ανδρέας

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνας

Το φροντιστήριο Έψιλον συνέβαλε στην επιτυχία μου στις Πανελλήνιες και στην εισαγωγή μου στη σχολή της πρώτης μου επιλογής. Ο προγραμματισμός, η συστηματική δουλειά των καθηγητών, η άριστη οργάνωση, τα απαιτητικά διαγωνίσματα αλλά και το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε στη διάρκεια των μαθημάτων με βοήθησαν να αποκτήσω την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Έψιλον και στους καθηγητές που με βοήθησαν να επιτύχω το στόχο μου και μοιράστηκαν την αγωνία της δοκιμασίας μου.

Αλεξάκη Μικαέλα

Ναυτιλιακών Σπουδών Πειραιά

Ο Zig Ziglar κάποτε είπε πως ήδη έχουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την επιτυχία, αν τα αναγνωρίσουμε, τα διεκδικήσουμε, τα αναπτύξουμε και τα χρησιμοποιήσουμε. Συνηθισμένα πράγματα που έγιναν ασυνήθιστα καλά σε συνάρτηση με την άψογη συνεργασία, την κατανόηση, το ομαδικό πνεύμα καθώς και την αναγνώριση, την διεκδίκηση, την ανάπτυξη και την χρησιμοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε μαθητή, συνιστούν το τοπίο του φροντιστηρίου. Μεταξύ των άλλων η οικογένεια του Έψιλον μας έμαθε να μην φοβόμαστε την αποτυχία καθώς και ότι ανεξάρτητα από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάμε αυτό το ταξίδι, οι χαμηλοί στόχοι είναι έγκλημα. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας. Ευχαριστώ από καρδιάς όλη την οικογένεια του Έψιλον και τον καθένα ξεχωριστά!

Τσακαλάκης Κωνσταντίνος

Νομική Αθήνας

Ο Νικηφόρος Βρεττάκος ισχυριζόταν πως η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου και η αγάπη το πλάτος του. Αυτά ήταν δύο από τα πολύτιμα στοιχεία, που συνάντησα ως μαθητής στην οικογένεια των φροντιστηρίων Έψιλον. Μάλιστα, λένε πως η σκάλα της επιτυχίας πρέπει πρώτα να στηριχθεί σε κάτι σταθερό, προτού μπορέσεις να την ανέβεις. Αυτή η σταθερότητα, η μεθοδικότητα, το ειλικρινές ενδιαφέρον, η καίρια καθοδήγηση μέσα στο πελάγωμα μιας αχανούς ύλης, η καθημερινή μαθησιακή αλλά και ψυχολογική υποστήριξη καθώς και η ξεκάθαρη στοχοθεσία ως το κατώφλι του ονείρου μου, είναι τα συστατικά που κάνουν το «Έψιλον» ξεχωριστό! Τελικά, καταλυτικός παράγοντας της επιτυχίας είναι να κάνεις συνηθισμένα πράγματα ασυνήθιστα καλά!

«Έψιλον», ευχαριστώ!

Αεράκη Έλενα
Χημικών Μηχανικών Αθήνας

Τα φροντιστήρια Έψιλον αποτέλεσαν ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου τα τρία τελευταία μαθητικά μου χρόνια. Μπαίνοντας στην Α΄ Λυκείου και έχοντας μεγάλα κενά από το Γυμνάσιο αλλά και από το Δημοτικό, το Έψιλον με βοήθησε να τα καλύψω πολύ σύντομα αλλά κυρίως με έμαθε να προγραμματίζω το διάβασμά μου, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ έως τότε. Με βοήθησε πολύ στην Α΄ και στη Β΄ Λυκείου να αποκτήσω τις απαραίτητες βάσεις για τις Πανελλήνιες, ενώ ταυτόχρονα με έκανε να ανταπεξέλθω με ιδιαίτερη ευκολία στις απαιτήσεις του σχολείου· και όλα αυτά σε ένα πολύ όμορφο κλίμα που με έκανε να μη θέλω να χάσω μάθημα. Έπειτα, μπαίνοντας στη δύσκολη χρονιά, τη χρονιά των Πανελληνίων, δέχτηκα από όλους τους καθηγητές έντονη ψυχολογική υποστήριξη που με βοήθησε να καταπολεμήσω την ανασφάλειά μου, ενώ ταυτόχρονα μου εξασφάλισαν την είσοδό μου στο Πανεπιστήμιο και μάλιστα στην πρώτη μου επιλογή. Και ενώ πέρασαν αυτά τα τρία χρόνια, μόνο καλές αναμνήσεις έχω από το Έψιλον, για αυτό και είμαι πολύ ικανοποιημένη από την επιλογή μου.

Χαραλαμπίδη Αντωνία
Χημικών Μηχανικών Αθήνας

… Και όταν το διάβασμα χτυπάει “κόκκινο”, όταν η πίεση μοιάζει να είναι ανυπόφορη, όταν το άγχος γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας, όταν ο χρόνος δείχνει να είναι λιγοστός και η κούραση ατελείωτη, χρειάζεσαι δίπλα σου ανθρώπους να σε συμβουλεύουν και να σε βάζουν σε πρόγραμμα, να σε εξασκούν και να σου δείχνουν μέχρι που μπορείς να φτάσεις, να σου δίνουν χρόνο και χώρο για να σκεφτείς και να αποδώσεις, να σε ζορίσουν και να σου μιλήσουν ειλικρινά έτσι ώστε να φανερώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Χρειάζεσαι, όμως πάνω από όλα, ανθρώπους που θα σου χαρίσουν χαμόγελα κατά τη διάρκεια της δύσκολης προσπάθειάς σου, που θα σου δείξουν πως αξίζεις ακόμα και όταν η προσπάθειά σου δεν είναι πετυχημένη. Που θα ενδιαφερθούν για σένα πιο πολύ απ’ ότι για τους βαθμούς σου και που θα σε βοηθήσουν να πας παρακάτω ότι και αν συμβεί. Αυτούς τους ανθρώπους που εγώ συνάντησα στα Φροντιστήρια Έψιλον

Θεοδωρόπουλος Βασίλης
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνας

Στα Φροντιστήρια Έψιλον συνεργάστηκα με πολύ καλούς καθηγητές πρόθυμους να δουλέψουν και να με βοηθήσουν σε κάθε δυσκολία που αντιμετώπιζα, είτε αυτή ήταν μαθησιακή, είτε για τη διαχείριση του άγχους σε μια δύσκολη περίοδο, αυτή της Γ΄ Λυκείου. Ήταν πάντα δίπλα μου και μου στεκόντουσαν σε ό,τι χρειαζόμουν. Το κλίμα μέσα αλλά και έξω από την τάξη ήταν εξαιρετικό, κάτι που προσωπικά με ηρεμούσε και έκανε πιο ευχάριστη τη μαθησιακή διαδικασία. Τα Φροντιστήρια Έψιλον ήταν μια επιλογή που με δικαίωσε απόλυτα.

Θεοδωράκης Μάρκος

Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ονομάζομαι Μάρκος Θεοδωράκης και φοιτώ στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εισαγωγή μου στο συγκεκριμένο τμήμα ήταν ο βασικός μου στόχος από το ξεκίνημα της δύσκολης περιόδου των Πανελληνίων εξετάσεων. Στην προσπάθεια αυτή, αρωγός ήταν τα φροντιστήρια Έψιλον τα οποία με την ήρεμη ατμόσφαιρα, τους εξειδικευμένους, πολύπειρους, αλλά κυρίως, προσιτούς διδάσκοντες και την εξαιρετική οργάνωση και προγραμματισμό τους, συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να καταφέρω να πετύχω το στόχο μου.